MÅTTBANDET - START

Boka tvättstuga

För att göra det lite enklare för alla medlemmar att tvätta nu när våra tvättmaskiner ofta går sönder kan nu alla medlemmar boka samtliga föreningens tvättstugor.

Tvättstugorna är likvärdiga i standard men har lite olika tvättider och regler för hur tvätttiden utnyttjas. Reglerna kommer från medlemmarnas egna önskemål.

Tvättstugorna i fastighet MB1 och MB3 nås från gården på var sin sida om gångbron. Där finns fyra tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, två torktumlare och två torkskåp och en mangel. Två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp bokas under ett tvättpass. Tvättpasset är tre timmar plus en timme för tork. Tvättstugan är stängd under tvättpasset. Bara den som bokat tid har tillträde.

I fastighet MB2 finns fyra tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, två torktumlare, två torkskåp och en mangel. Tvätttiden är två timmar och en timme för torkning. Alla maskiner bokas i passet. Tvättstugan är öppen under tvättpasset så alla kan komma in. Om den som bokat tvätttid inte börjat använda maskinerna inom 30 minuter så kan annan medlem utnyttja tiden utan bokning.

Bokningar av tvätttid görs på samma sätt som tidigare.

Access för alla medlemmar till samtliga tvättstugor ska enligt låsföretaget Axlås nu fungera med vi får höra av medlemmar att det fortfarande är problem för vissa att boka och att komma in i tvättstugorna. Har du ändå problem att boka tvätttid, eller problem med att komma in i någon av tvättstugorna så ska de felanmälas till Einar Mattson som vanligt och de ska åtgärd felanmälan..

Comments are closed.