MÅTTBANDET - START

Cykelrensning söndag 26 april

Nu är det återigen dags att rensa våra gemensamma utrymmen i fastigheterna samt gården från cyklar utan känd ägare. De cyklar som ingen längre känns vid och som förvaras inom BRF Måttbandet kommer att omhändertas. Hör av er om ni vill ha hjälp att avyttra cyklar som inte används.

Märk era cyklar med namn och datum

Använd märklappar som finns i cykelrummen eller tillverka egna.

OBSERVERA!
Alla gamla märkningar har städats bort.

Söndag 26 april på kvällen kommer vi att plocka undan alla cyklar som är omärkta och ställa för förvaring i låst utrymme under minst tre månader innan de avyttras.
Det är lite pyssel med detta och brukar ställa till det för några varje gång. Vi hoppas att det denna gång skall ske så smidigt och smärtfritt som möjligt. Om alla hjälper till med märkning av egna cyklar underlättar det. Varje gång vi rensar lämnas nästan hälften tillbaka till grannar som glömt att märka sina cyklar, det kommer att ske i mån av tid.

Cyklar som förvaras på fel ställe så som trapphus, eller vuxencyklar i barnvagnsrum, kommer att flyttas till närliggande cykelförråd där utrymme finns.
Vi behöver som vanligt några frivilliga som kan hjälpa till att släpa på kvällen från kl. 18.00, det tar c:a en timme. Anmäl dig gärna till vår mailadress.

Tack på förhand för ert samarbete.
Hälsningar från cykelgruppen@mattbandet.se

Comments are closed.