MÅTTBANDET - START

Cykelrensning söndag den 2/5

Nu är det återigen dags att rensa våra gemensamma utrymmen i fastigheterna samt gården från cyklar utan känd ägare. De cyklar som ingen längre känns vid och som förvaras inom BRF Måttbandet kommer att omhändertas. Det gäller även barncyklar, inklusive trehjulingar. Hör av er om ni vill ha hjälp att avyttra cyklar som inte används.

Märk era cyklar med namn och datum Använd märklappar som finns i cykelrummet vid pumpen eller tillverka egna.

OBSERVERA -Alla gamla märkningar har städats bort!

Söndagen den 2 maj på kvällen kommer vi att packa undan alla cyklar som är omärkta och ställa undan i låst utrymme i minst tre månader innan de avyttras. Om en omärkt cykel är fastlåst i ett cykelställ eller liknande kommer fastsättningsanordningen att kapas.

Det är lite pyssel med detta och brukar ställa till det för några varje gång. Vi hoppas att denna rensning ska gå så smidigt och smärtfritt som möjligt. Om alla hjälper till med märkning av egna cyklar underlättar det. Varje gång vi rensar lämnas nästan hälften tillbaka till grannar som glömt att märka sina cykl.ar. Det kommer ske i mån av tid.

Cyklar som förvaras på fel ställe såsom trapphus eller vuxencyklar som står i barnvagnsrum kommer att flyttas till närliggande cykelförråd där utrymme finns.

Vi behöver som vanligt några frivilliga som kan hjälpa till att släpa på kvällen från kl.18.00. Det tar ungefär en timme. Anmäl dig gärna på vår mailadress cykelgruppen@mattbandet.se

Tack på förhand för ett gott samarbete -Hälsningar från cykelgruppen i BRF Måttbandet.

Comments are closed.