MÅTTBANDET - START

Fastighetsägarnas Förmånskort

Som medlem i Fastighetsägarna har vi möjlighet att handla kök, vitvaror, färg, tapeter och andra saker som bensin och persienner till förmånliga priser. Vilka varor och butiker som avses finns angivet på Fastighetsägarnas hemsida. Dock krävs det att man kan visa upp Fastighetsägarnas Förmånskort för att kunna handla. Tidigare har kortet sänts ut per post till alla medlemmar men nu har Fastighetsägarna gått över till en digital lösning som fungerar med Iphone eller mobiltelefoner med Android.

Gå in på länken nedan för instruktioner och registrering:

http://www.fastighetsagarna.se/stockholm/aktuellt/nyheter_1/2013/nu-har-formanskortet-flyttat-in-i-din-mobil

För att kunna registrera sig för Förmånskortet måste föreningens medlemsnummer hos Fastighetsägarna anges. Av säkerhetsskäl är det inte lämpligt att lägga ut detta på hemsida. Skicka därför namn och lägenhetsnummer till ekonomi@mattbandet.se för att få tillgång till vårt medlemsnummer.

Inloggningsuppgifter finns även angivna på det flyttkort från Fastighetsägarna i Stockholm som nyligen delats ut i alla brevlådor.

För den som inte har en mobiltelefon av modellerna ovan går det bra att efter förfrågan få ett plastkort från Fastighetsägarna. Dessa går att beställa via Fastighetsägarnas kundtjänst på 08 – 617 76 00.

Styrelsen

Brf Måttbandet

Comments are closed.