MÅTTBANDET - START

Gästlägenheter

2020 01 25. Vänligen observera en felaktighet som upptäckts i APTUS- bokningssystem. Där finns ytterligare en gästlägenhet att boka på TG3. Den lägenheten finns inte kvar som gästlägenhet och ska inte kunna bokas. Vi hoppas på en snar korrigering av APTUS -bokningsystem / Hälsningar Styrelsen 2020 01 25

Gästlägenheterna:

Föreningen har två gästlägenheter som endast medlemmar och hyresgäster i föreningen kan boka för sina gäster.

Det är inte tillåtet att använda gästlägenheterna för kommersiellt syfte och/eller för egen vinnings skull.

Den ena fastigheten MB3, adress Lehusens gränd 4 består av två sovrum och ett mindre allrum med pentry. Sovplatser för 5 personer, täcken och kuddar finns. Pris kr 300 per dygn.

Den andra gästlägenheten består av ett rum och kök och ligger i fastigheten MB2, sovplatser för 4 personer, täcken och kuddar finns. Pris kr 150 per dygn.

 

Vad som gäller vid bokning

Ni bokar lägenheten via tavlan i entrén, eller via nätet, precis på samma sätt som ni bokar tvättstugorna. Gästlägenheterna kan bokas  mellan 1-7 dygn i taget. Endast en aktuell bokning åt gången är möjlig. Priset per dygn är kr 300 resp 150 och debiteras via avgifts-/hyresavi en gång i kvartalet genom förvaltaren EM.

Om avbokning inte ägt rum 1 vecka innan bokat datum, debiteras bokningen som nyttjad.

Vad som gäller vid tillträde

Från och med kl 14.00 på tillträdesdagen kommer er ordinarie nyckelbricka fungera för att öppna dörren till den lägenhet ni bokat. Med den kan ni öppna för era gäster.  Inne i lägenheten kommer det finnas en nyckelbricka, som era gäster skall använda under sin vistelse.

Vad som gäller vid avresa

VIKTIGT att komma ihåg är att på avresedagen skall lägenheten lämnas kl. 12.00 och vid den tidpunkten kommer brickan sluta fungera. Gästerna skall lämna nyckelbrickan på anvisad plats inne i lägenheten för nästa gäst.

Vad som gäller angående städning

Som det står i reglerna för nyttjande av gästlägenheterna, skall de lämnas välstädade och möblerade på samma sätt som vid tillträdet.

Kommer nya gäster till ostädad lägenhet ska det anmälas till styrelsen (styrelsen@mattbandet.se).  Styrelsen vidarebefordrar anmälan till Vita Fläcken som då kan ordna med jourstädning. De kan inställa sig inom max en timme. Föregående gäster kommer debiteras 650 kr/timme i tillägg till hyran för lägenheten för att täcka städkostnaden. Beställning av jourstädning kan endast göras av styrelsen.

Skulle kontakt behöva tas med Vita fläcken i annat ärende är kontaktuppgifterna: Baba Gassama, mobil: 070 – 7600270 baba@vitaflacken.se.

Ordningsregler:

  • Incheckning sker tidigast kl. 14 ankomstdagen och utcheckning senast kl. 12 avresedagen.
  • Inventarielista och regler för städning samt städattiraljer finns i lägenheten.
  • Lägenheten skall lämnas städad och möblerad på samma sätt som vid incheckning.
  • Rökning är ej tillåten inomhus.
  • Husdjur är inte  tillåtna.
  • Sovplats, täcken och kuddar finns för 5 personer/resp 4 personer. Gäster måste själva ta med sig lakan och handdukar och det är trevligt om det alltid finns minst ett par rullar WC papper.

Porslin och bestick finns tillgängligt och det finns möjlighet till kaffekokning och enklare matlagning.

Webbokningen fungerar så här: gå in på http://mattbandet.tvattboka.nu/
Logga in med namn och det lösen som ni tidigare fått från EM.