MÅTTBANDET - START

Gymföreningen är etablerad!

Från och med idag 1 juni gäller de nya reglerna för gymmet, dvs du måste ha registrerat dig för att få tillträde till lokalen. Blanketten för detta finns att hämta på vår hemsida – här är länken:

http://mattbandet.se/wp-content/uploads/gymförening.pdf 

Alla ni som fyllt i medlemsblanketten utgör nu själva gymföreningen och kan vara med och utveckla och förvalta gymmet. Hittills har ett femtiotal medlemmar registrerat sig. P-E Pallin har tagit på sig ansvaret att fungera som länk mellan gymföreningen och styrelsen (åtminstone fram till november) och det tackar vi för, men självfallet är det inte meningen att han allena ska fixa och övervaka allt – det måste alla ni i gymföreningen hjälpa till med.

Under måttbandsadressen gymmet@mattbandet.se kommer inom kort alla era epost-adresser läggas in vilket gör det lättare för er att kommunicera med varandra. Kanske får någon en idé om att köra en aktivitet tillsammans i lokalen, kanske någon har funderingar kring hur en maskin fungerar eller kanske har någon förslag på förbättringar  – föreningen blir så bra som ni själva gör den till.

Styrelsen hoppas ni får många givande och trevliga träningstimmar i vårt gym!

Comments are closed.