MÅTTBANDET - START

Nu nollställer vi låsbricksystemet

Som de flesta känner till har vi haft en del problem med obehöriga i våra hus.
Styrelsen har därför tillsatt en ”låsgrupp” som har till uppgift att se vilka åtgärder vi kan vidta för att öka tryggheten i vår förening. Vi börjar med att se över och skärpa rutinerna kring våra blå aptus-låsbrickor:

Vi kommer att avaktivera alla låsbrickor som inte senast 10 mars uppvisats och ”prickats av” på en lista hos Einar Mattsson. Detta gör vi för att styra upp bricksystemet, så att inga gamla eller borttappade brickor längre ska kunna användas av obehöriga. Det blir såklart litet besvär för oss alla, men vi har försökt hitta ett sätt som är så enkelt som möjligt att genomföra, men ändå säkerställer att inga brickor är på vift.
Hur går det till?

Einar Mattsson har en lista på samtliga brickor som hör till varje lägenhet.
Du som är registrerad hyresgäst eller lägenhetsinnehavare måste visa upp din legitimation och alla de brickor som du vill använda i fortsättningen.
Du får sen sätta en signatur för varje uppvisad bricka på listan.
Alla brickor som inte är uppvisade och korrekt signerade kommer att avaktiveras den 10 mars.

När och var kan du göra detta?
Ta med brickor och legitimation och gå till Einar Mattssons kontor på Rosenlundsgatan 58. De har öppet måndag till torsdag 7-17, fredag 7-16. Säg till i receptionen så hjälper de dig.
Det finns också tillfälle att göra detta i stora entrén till kollektivhuset, Magnus Ladulåsgatan 15-21, tisdag den 21 eller onsdag den 22 februari.

EM finns där 07-10 och 16-18 båda dagar.

Kan man skicka ombud?
Ja. Ditt ombud behöver visa en korrekt ifylld fullmakt, de brickor som ska signeras samt ha med sig och uppvisa både sin egen och din legitimation. Fullmakten finns att ladda hem nederst på sidan.

Kan man återaktivera en nollställd bricka i efterhand om man inte hinner visa upp den?
Javisst, ta kontakt med Einar Mattsson så hjälper de till.
Einar Mattsson nås på 08-586 263 00 (tryck 2 för att komma till växeln)
eller moem@einarmattsson.se

Om du har några frågor kan du såklart maila styrelsen@mattbandet.se

Här kan du ladda hem fullmakt: låsnollning

Comments are closed.