MÅTTBANDET - START

Odla på gården

Längtar du efter att gräva och påta men saknar en jordplätt att hålla till på? Då kan du vara med i utlottningen av de odlingsrutor som ramar in grillplatsen och som är avsedda för detta.

Reglerna är enkla. Du anmäler ditt intresse till tradgardsgruppen@mattbandet.se senast den 31 januari. Kort därefter drar vi 17 lyckliga vinnare varav de tre första dessutom får välja odlingslott före de andra. Odlarna disponerar sin lott under hela säsongen, men den ska vara tömd och ”startklar” innan nästa odlare tar över inför ny säsong. Smidigast är om lotten töms under hösten. Har man vintertåliga växter är det ingenting som hindrar att de står kvar längre in på vintern.

Under semestersäsongen hjälps odlarna åt med vattning enligt schema som skapas gemensamt. Detta fungerade toppen under sommaren som gick. Anledningen till att vi vill ha anmälan och lotteriet så tidigt är att om man vet att man har en odlingslott som väntar till våren så kan man börja dra upp plantor inomhus i god tid ifall man tycker det är roligt

Alltså om du vill vara med, maila oss i trädgårdsgruppen.

Hälsningar Måttbandets trädgårdsgrupp. .

Comments are closed.