MÅTTBANDET - START

Styrelsen

Har du frågor om ekonomi, teknik, energi eller boende är du välkommen att kontakta styrelsen. Maila till: styrelsen@mattbandet.se

Har du frågor till valberedningen? Maila till:  valberedning@mattbandet.se

Bostadsrättsföreningen Måttbandets styrelse fr.o.m. den 25 maj 2021: 

IMG_0808

PH Magnusson, Ordförande

67 år, Timmermansgränd 3, ML1 och har bott i huset sedan
1988. Morfarsrollen är en av huvudrollerna i PH:s liv samt promenader med Grålle, stilig herre av rasen schnauzer. PH har varit utredare,
personalkonsult och personalchef bl a i Rinkeby/Kista, Sundbyberg,
Haninge, Danderyd och Österåker.
PH har uppskattats för sin förmåga att tillföra andra perspektiv och komma
med förslag på nya lösningar. I Brf vill PH bidra till struktur, ordning och
reda, trygghet och tillit.

Britta Sjöblom, sekreterare

Astrid Hofslagare, Kassör

Är ekonom i botten och jobbar sedan 2014 på Socialdepartementet som opolitisk handläggare. Har tidigare jobbat många år på Riksrevisionen. Jag flyttade in i Brf Måttbandet i januari 2018 tillsammans med Martin och hans två barn och mina två barn. Jag är även med i Kollektivhusföreningen. Har varit engagerad i föreningslivet länge, t ex i studentföreningar, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar och är/har varit medlem i respektive förenings styrelse. Jag är intresserad av att skapa delaktighet, att få så många som möjligt att känna att det är allas angelägenhet det som föreningen gör och inte bara styrelsens angelägenhet.

Helena Klaffert, Ledamot

Emma Lundberg, Ledamot

Håkan Nilsson, Ledamot

Bor i nr 15 med fru Lena, två barn och en vovve sen 2004.
Driver ett litet ljudproduktionsbolag som heter Hajp.
På fritiden är det segelbåt som gäller.
Har precis börjat jogga och fundera på motorcykel, vilket säger något om åldern.
I styrelsen sitter jag i boendeutskottet och i teknikutskottet.

Ann-Margaret Dovhage, ledamot

Niklas Hansson, ledamot

Anna Thulin, Ledamot

Johan Brottsjö, Ledamot
Är 29 år gammal och bor på Lehusens gränd 4 sedan våren 2019 tillsammans med sambo och vovve. Är i grund och botten ekonom med intresse för fastigheter. I dagsläget arbetar jag som förvaltare på Stockholms kooperativa bostadsförening (SKB). Min tidigare
föreningsvana består av att jag varit delaktig i min tidigare brf-styrelse samt att jag arbetar i en medlemsägd förening. Långsiktighet är något jag arbetar efter i dagsläget och det är något jag vill arbeta för tillsammans även i denna förening.

Lars-Erik Svärdbäck, Suppleant

Har jobbat som servicetekniker på mekaniska och elektroniska vågsystem nästan hela mitt arbetsliv. Nyligen pensionerad för att passa mitt yngsta barnbarn. Vi bor på LG4 sedan hösten 2017. Kommer från Timmermansgatan 44 närmast men har ett boende i Salem sedan -77 som jag och min fru ser som vårt lantställe. Har varit aktiv både i Salem och i Stockholm i föreningsstyrelsen. Trivs med att ha insyn i verksamheten och att kunna hjälpa till. Vi är redan aktiva i Kollektivhusföreningen och tycker det är fantastiskt med denna aktivitet.

Fredrik Boqvist, Suppleant

Jag heter Fredrik Boqvist, är 45 år och bor sedan ca 7 år på Timmermansgränd 1 med min son som är hos mig varannan vecka.
Jag är jurist och jobbar som chef på en större byrå. Min föreningsvana inskränker sig till att ha varit suppleant i denna styrelse en kort period och i den förening jag bodde i tidigare.

Jesper Vang, Suppleant

Mitt namn är Jesper Vang och jag bor sedan i januari 2020 på Magnus Ladulåsgatan 25 tillsammans med fru, Ebba, och dotter, Hedvig 1.5 år. Jag är 34 år och är utbildad civilingenjör inom maskinteknik. Till vardags arbetar jag som affärsledare inom området pulvermaterial och 3D-printing, på ett konsultbolag. Tidigare yrkeserfarenhet är framför allt ledning av utvecklingsprojekt och några investeringsprojekt inom produktion med budget mellan ca 500-5000 kkr.
Jag har ingen BRF-vana men tror att jag kan lära mig hur verksamheten fungerar ganska snabbt med kollegors hjälp. Vad jag tror jag kan bidra med är kravspecande, inköp och teknisk kompetens.

Styrelsens organisation:

Vid större projekt arbetar  styrelsen i projektform där projektgrupperna sätts samman utifrån den kompetens som efterfrågas och den kompetens och intresseområden som styrelsemedlemmarna har. 

Ekonomifrågor: Astrid Hofslagare sammankallande, Ann-Margaret Dovhage, Britta Sjöblom, Fredrik Boqvist.

Teknikfrågor:  Helena Klaffert (sammankallande), Håkan Nilsson,  Johan Brottsjö, Lars-Erik Svärdbäck. Jesper Vang

Boendefrågor:  Emma Lundberg (sammankallande), Anna Thulin,  Niklas Hansson.

 Cykelgruppen/Gymföreningen (underordnade Boendeutskottet): Drivs av ett flertal medlemmar både inom och utanför styrelsen.

Kollektivhusstyrelsens representant i styrelsen: Lars Eriksson

Hyresgästernas representant: John Hallström