MÅTTBANDET - START

Styrelsen

Har du allmänna frågor till styrelsen? Maila till: Styrelsen@mattbandet.se

Har du frågor kring ekonomi? Maila till: ekonomi@mattbandet.se

Har du frågor kring teknik/energi? Maila till: teknik@mattbandet.se

Har du frågor kring boende? Maila till: bu@mattbandet.se

Har du frågor till valberedningen? Maila till:  valberedning@mattbandet.se

 

Bostadsrättsföreningen Måttbandets styrelse fr.o.m. den 29 maj 2018:

IMG_0808

Christina Fredengren, Ordförande

Per Bergström, Kassör

Bor sedan juni 1993 på Magnus Ladulåsgatan 25. Sambo och två vuxna barn. Jobbar som mätningsingenjör på ett konsultföretag, men är även utbildad redovisningsekonom. Har också varit egenföretagare inom Taxi Stockholm. Gillar att löpträna, spela tennis och golf samt att snickra på landet i Dalarna.

Lena Lundgren, Sekreterare

Bor på Lehusens gränd 4 sedan 2011. Pensionerad sedan 2012 efter närmare 40 år på SAS. Älskar att resa och är trädgårdsintresserad. Förutom mitt uppdrag i styrelsen  ingår jag också i Gårdsutvecklingsgruppen. Jag är även medlem i Kollektivhuset och ingår i ett av matlagen där.

Dorothée Augustin, Ledamot

Bor på TG3 högst upp. För 21 år sedan flyttade jag till denna adress och jag samt mina tre, numera utflugna, vuxna barn har alltid trivts mycket bra här. Till vardags jobbar jag som entreprenadingenjör vid byggen och på helgen är jag helst ute och promenerar, lyssnar på jazz eller träffar mina vänner. Det roligaste som hänt är mitt hus i Dalarna dit jag ”flyr” närhelst möjlighet finns!

Gunnar Fröberg, Ledamot

Jurist och bor i TG 3 sedan 2012 minus utlandssejourer i Turkiet och Nigeria. Gift och tre vuxna döttrar. Älskar att tillsammans med hustrun tillbringa den lediga tiden i fritidshuset i Bergslagen. Kombinerar intresset för resor med dykning och skidåkning.

Per Gustin, Ledamot

Gymnasielärare i matematik och bor sedan mars 2017 i föreningen (Magnus Ladulåsgatan 27). Har sambo men inga barn. Fritiden ägnar jag mycket tid till träning framförallt på gym. Ett annat stort fritidsintresse är kultur. När jag har tid över tycker jag det är kul att spela spel både brädspel och dataspel.

Astrid Hovslagare, Ledamot

Är ekonom i botten och jobbar sedan 2014 på Socialdepartementet som opolitisk handläggare. Har tidigare jobbat många år på Riksrevisionen. Jag flyttade in i Brf Måttbandet i januari 2018 tillsammans med Martin och hans två barn och mina två barn. Jag är även med i Kollektivhusföreningen. Har varit engagerad i föreningslivet länge, t ex i studentföreningar, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar och är/har varit medlem i respektive förenings styrelse. Jag är intresserad av att skapa delaktighet, att få så många som möjligt att känna att det är allas angelägenhet det som föreningen gör och inte bara styrelsens angelägenhet.

Helena Klaffert, Ledamot

Emma Lundberg, Ledamot

Håkan Nilsson, Ledamot

Bor i nr 15 med fru Lena, två barn och en vovve sen 2004.
Driver ett litet ljudproduktionsbolag som heter Hajp.
På fritiden är det segelbåt som gäller.
Har precis börjat jogga och fundera på motorcykel, vilket säger något om åldern.
I styrelsen sitter jag i boendeutskottet och i teknikutskottet.

Ann-Margaret Dovhage, Suppleant

Bor på TG3 sedan drygt ett år och trivs väldigt bra. Jag är ekonom och arbetar sen många år tillbaka på flygbolaget SAS med prissättning av flygresor. Jag har tidigare suttit i styrelsen för en bostadsrättsförening på Östermalm – ett år som ledamot och två år som ordförande. Den föreningen påminner mycket om Måttbandet. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från den tiden in i Måttbandet.

Lars-Erik Svärdbäck, Suppleant

Är 64 år och har jobbat som servicetekniker på mekaniska och elektroniska vågsystem nästan hela mitt arbetsliv. Nyligen pensionerad för att passa mitt yngsta barnbarn. Vi bor på LG4 sedan hösten 2017. Kommer från Timmermansgatan 44 närmast men har ett boende i Salem sedan -77 som jag och min fru ser som vårt lantställe. Har varit aktiv både i Salem och i Stockholm i föreningsstyrelsen. Trivs med att ha insyn i verksamheten och att kunna hjälpa till. Vi är redan aktiva i Kollektivhusföreningen och tycker det är fantastiskt med denna aktivitet.

Styrelsens organisation:

Ekonomiutskottet: Gunnar Fröberg (sammankallande), Dorothée Augustin, Pelle Bergström, Christina Fredengren, Per Gustin, Astrid Hofslagare.

Teknikutskottet:  Helena Klaffert (sammankallande), Dorothée Augustin, Per Bergström, Gunnar Fröberg, Per Gustin, Emma Lundberg, Håkan Nilsson, Lars-Erik Svär

Boendeutskottet: Lena Lundgren (sammankallande), Ann-Margaret Dovhage, Christina Fredengren, Emma Lundberg, Håkan Nilsson.

 Cykelgruppen/Gymföreningen (underordnade Boendeutskottet): Drivs av ett flertal medlemmar både inom och utanför styrelsen.

Kollektivhusstyrelsens representant i styrelsen:Sverker Isaksson

Hyresgästernas representant: Roger Jacobsson