MÅTTBANDET - START

Styrelsen

Har du frågor om ekonomi, teknik, energi eller boende är du välkommen att kontakta styrelsen. Maila till: styrelsen@mattbandet.se

Har du frågor till valberedningen? Maila till:  valberedning@mattbandet.se

Bostadsrättsföreningen Måttbandets styrelse fr.o.m. den 24 maj 2022: 

IMG_0808

PH Magnusson, Ordförande

Jag har bott på Timmermansgränd 3 sedan 1988 och är numera pensionär. Under mitt yrkesverksamma liv arbetade jag som utredare, personalkonsult och personalchef bl a i Rinkeby/Kista, Sundbyberg, Haninge, Danderyd och Österåker. Jag vill gärna bidra till struktur, ordning och reda, trygghet och tillit i vår bostadsrättsförening. Jag tror mig dessutom kunna tillföra andra perspektiv och nya förslag på lösningar av olika problem.

Britta Sjöblom, sekreterare

Ann-Margaret Dovhage, ledamot

Niklas Hanson, ledamot

Helena Klaffert, Ledamot 

Lena Lundgren, Ledamot

Maureen Odum, Ledamot

Erik Ridderstolpe, Ledamot

Anna Thulin, Ledamot

Gunnar Wormbs, Ledamot

Lars-Erik Svärdbäck, Suppleant

Har jobbat som servicetekniker på mekaniska och elektroniska vågsystem nästan hela mitt arbetsliv. Nyligen pensionerad för att passa mitt yngsta barnbarn. Vi bor på LG4 sedan hösten 2017. Kommer från Timmermansgatan 44 närmast men har ett boende i Salem sedan -77 som jag och min fru ser som vårt lantställe. Har varit aktiv både i Salem och i Stockholm i föreningsstyrelsen. Trivs med att ha insyn i verksamheten och att kunna hjälpa till. Vi är redan aktiva i Kollektivhusföreningen och tycker det är fantastiskt med denna aktivitet.

Fredrik Boqvist, Suppleant

Jag heter Fredrik Boqvist, är 45 år och bor sedan ca 7 år på Timmermansgränd 1 med min son som är hos mig varannan vecka.
Jag är jurist och jobbar som chef på en större byrå. Min föreningsvana inskränker sig till att ha varit suppleant i denna styrelse en kort period och i den förening jag bodde i tidigare.

Fanny Carlstedt, Suppleant

Jag flyttade in på Magnus Ladulåsgatan 11 i december 2021 med min sambo Jens och vår dotter Livie. Ser fram emot arbetet i styrelsen och att få varade att hjälpa till i föreningen. Jag jobbar till vardags som projektledare och team leader på en digitalbyrå.

 

Styrelsens organisation:

Vid större projekt arbetar  styrelsen i projektform där projektgrupperna sätts samman utifrån den kompetens som efterfrågas och den kompetens och de intresseområden som styrelsemedlemmarna har. 

Ekonomifrågor:  Ann-Margaret Dovhage (sammankallande)

Teknikfrågor:  Helena Klaffert (sammankallande) 

Boendefrågor: Lena Lundgren (sammankallande)  

Kommunikation och informationsfrågor: Anna Thulin (sammankallande)

Cykelgruppen/Gymföreningen (underordnade Boendeutskottet): Drivs av ett flertal medlemmar både inom och utanför styrelsen.

Kollektivhusstyrelsens representant i styrelsen: Kristoffer Henrysson

Hyresgästernas representant: Ingen kandidat nominerad