MÅTTBANDET - START

Passersystem/bokningstavlor

Passersystem

Portarna i våra fastigheter öppnas dagtid med kod eller låsbricka. Kvällar och nätter (kl 21.00 – 06.00) fungerar endast låsbrickan. Låsbrickorna fungerar även till fastigheternas övriga utrymmen. Vid ett eventuellt elavbrott finns batteri back-uper som ser till att systemet fungerar.

Extra låsbrickor kan beställas hos vår förvaltare Fastighetsägarna till en kostnad av 350 kr/st. Kostaden debiteras via faktura i efterskott. Länk till beställningssedel nedan:

Beställning av extra brickor till passersystem

Meddela alltid Fastighetsägarna om du förlorat en bricka så att den kan spärras.

Du kan även själv spärra en förlorad bricka via aptusportalen:

http://mattbandet.tvattboka.nu – gå in under fliken lås/nycklar och spärra aktuell bricka.

Boknings- och informationstavlor

I varje entré finns en boknings- och informationstavla uppsatt. Via den kan ni boka tvättstuga och gästlägenhet vid behov. Tavlan är också en plats för informationsförmedling från föreningen till medlemmar så gör det gärna till vana att kolla vad som står där regelbundet. Bokningssystemet är också tillgängligt via internet (http://mattbandet.tvattboka.nu).

Dessutom kommer man åt systemet i sin smart phone via en App http://www.aptus.se/sv/site/aptusse/Produkter/?productId=745336 som fungerar både på iPhone och Android. Öppna Aptus appen, tryck på Inställningar, under ”Fyll i dina uppgifter från din leverantör” skriver du: mattbandet.tvattboka.nu  Fyll i samma användarnamn och lösenord som tidigare. Om du glömt ditt lösenord kan du kontakta kundservice@fastighetsagarna.se.

Nycklar

De som bytt dörr och lås har lägenhetsnycklar som inte är kopieringsskyddade och  kan därmed byta lås eller låta kopiera nycklar efter eget behov. Nycklar till de gamla dörrarna är däremot skyddade och kan kopieras hos Låsman AB på Rosenlundsgatan. Ta med legitimation, hyresavtal samt befintlig nyckel.