MÅTTBANDET - START

Statusrapport nya hissar

IMG_2030

Arbetet med renovering/förnyelse av våra 14 hissar fortlöper enligt plan.Det är Hissen AB som utför arbetet. Hissarna rustas upp i tur och ordning utefter hur slitna de är. Den första hissen – på Magnus Ladulåsgatan 13 – är nu klar – se foto. Ta gärna en tur dit och titta! Nästa hiss på tur är den i ML15, därefter blir det uppehåll under jul- och nyårshelgerna. Vecka 2 fortsätter arbetet med ML19 och ML 7 och till halvårsskiftet är planen att alla 14 hissar ska vara förnyade.

Som vi tidigare berättat kommer alla påverkas i högre eller mindre grad. Det bullrar och låter en hel del medan arbetet pågår och eftersom Posten beslutat att inte dela ut posten medan hissen är ur funktion, måste vi alla själva hämta vår post.

För dem som inte kan bo kvar hemma under renoveringen,  framför allt rörelsehindrade och äldre, gäller en evakueringsplan där övernattningslägenheterna tas i bruk. Det innebär att bokningen av dessa är begränsad under tiden hissarbetet pågår.

Synpunkter och frågor kan lämnas till Brf brevlåda på Timmermansgränd 1 bv eller via e-post till styrelsen@mattbandet.se

Vänliga hälsningar

Styrelsen för Brf Måttbandet

Klicka för att se tidplanen:  tidplan

Comments are closed.