MÅTTBANDET - START

Tvättstugorna

Det finns tre tvättstugor i Brf Måttbandet, en i varje fastighet. Alla medlemmar har tillgång till alla tvättstugor. Maskinerna är likvärdiga i alla tvättstugorna, men tvätttider och regler för hur tvätttiden används skiljer sig lite mellan fastigheterna.

Tvättstugorna i fastigheten MB1 och MB3  hittas På Magnus Ladulåsgatan 25 och 13. Båda dessa tvättstugor har ingång från gården under var sin sida av gångbron. Var och en av tvättstugorna har fyra tvättmaskiner, en grovmaskin, två torktumlare, två torkskåp och mangel. Det går att boka två maskiner åt gången, plus grovmaskin. Endast en aktiv bokning i taget är möjlig men antalet tvättider är inte begränsat. Tvättpassen är tre timmar plus en för tork.

Tvättstugan i MB2 på Magnus Ladulåsgatan 15-21 Här  finns fyra tvättmaskiner, en grovmaskin, två torktumlare och två torkskåp och en mangel.  Tvättpassen är två timmar plus en timme för tork. Alla maskiner bokas under passet. Medlemmarna i MB2 har önskat och beslutat om särskilda regler för tvättstugan som ska gälla för alla som bokar den. Tvättstugan är öppen under det bokade passet så fler än den som bokat tvätttiden kan komma in i tvättstugan. Om den som bokat tvätttid inte börjat utnyttja maskinerna inom 30 minuter kan annan medlem använda tvätttiden.

Webbokningen fungerar så här: gå in på http://mattbandet.tvattboka.nu
Logga in med namn och lösen som uppgetts på pappret ni fått utdelat från EM.

Dessutom kommer man åt systemet i sin smart phone via en App. Du hittar den på: 

http://www.aptus.se/sv/site/aptusse/Produkter/?productId=745336 

som fungerar både på iPhone och Android. Öppna Aptus appen, tryck på Inställningar, under ”Fyll i dina uppgifter från din leverantör” skriver du:

mattbandet.tvattboka.nu

Fyll i samma användarnamn och lösenord som tidigare. Om du glömt ditt lösenord kan du kontakta Kundservice Fastighetsägarna (kundservice@fastighetsagarna.se).

På förekommen anledning påminner vi om att djur inte får tas med in i tvättstugorna.

Låt oss hjälpas åt med att hålla våra tvättstugor rena och trevliga att jobba i!

Ha en trevlig tvättstund!